_________________________________________________

Uruchomiliśmy zbiórkę - wesprzyj Stowarzyszenie finansowo

Zgodnie ze Statutem Stowarzyszenia: z pomocy Stowarzyszenia w zakresie objętym działalnością statutową Stowarzyszenia korzystać mogą członkowie (w tym kandydaci i honorowi) nie będący zawieszonymi w prawach członka.

Aby zostać członkiem Kandydatem należy opłacić wpisowe (100 zł) i składkę kandydacką z góry na 3 miesiące (3x20 zł) - w sumie 160 zł

Kandydatem jest się do 6 miesiąca i w tym czasie składka wynosi 20 zł. Od 7. miesiąca składka członkowska, to 10 zł miesięcznie

szczegóły znajdziesz w STATUCIE

Osoby zainteresowane uzyskaniem wsparcia SLSOPO,
jak i oferujące swoje doświadczenie i pomoc
zapraszamy na dyżur w godzinach otwarcia biura

LIST OTWARTY RODZICÓW w sprawie planowanej reformy prawa rodzinnego

PRZECZYTAJ! PODPISZ! WYŚLIJ! UDOSTĘPNIJ!

W dniu 8 marca 2018 na konferencji prasowej Minister Sprawiedliwości Prokurator Generalny Pan Zbigniew Ziobro i Podsekretarz Stanu w Ministerstwie Sprawiedliwości Pan Michał Woś poinformowali o planowanej reformie prawa rodzinnego i opiekuńczego pt.: „Reforma prawa rodzinnego – zmiany dla dobra dzieci i rodzin”.

W odpowiedzi na zaprezentowane główne założenia projektu, jako sygnatariusze Petycji „Stop alienacji rodzicielskiej” zarejestrowanej w Senacie RP pod znakiem PW9-01/17 pragniemy przedstawić nasze stanowisko.

Ojcowie! Reagujcie zanim odebrane Wam zostaną resztki praw i godności - Waszych, ale przede wszystkim Waszych dzieci!

Podpisujcie poniżej załączony LIST OTWARTY RODZICÓW - to zajmuje parę minut, a może decydować o Was i Waszych dzieciach na lata!

Udostępniajcie gdzie się da!

Reaguj - masz prawo!